enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
27,4667
EURO
29,1036
ALTIN
1.629,91
BIST
8.399,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Yağmurlu
22°C
Trabzon
22°C
Yağmurlu
Salı Az Bulutlu
21°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Az Bulutlu
21°C

Kastamonu’da yüzme öğrenen öğrencilerin duygularını yansıtan resim, şiir ve kompozisyonlar sergilendi

Kastamonu’da yüzme öğrenen öğrencilerin duygularını yansıtan resim, şiir ve kompozisyonlar sergilendi
REKLAM ALANI
18.06.2023 13:00
0
A+
A-

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi kapsamında hayatında ilk kez havuza gelen öğrencilerin duygu ve düşüncelerinin yer aldığı resim, şiir ve kompozisyon sergisi Kastamonu’da açıldı.

Kastamonu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kompleksi’nde bulunan kapalı yüzme havuzundaki açılışa, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yurt, Sağlık Müdürü Dr. Yüksel Kutlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mesut Şeker, aileler, yüzme eğitmenleri ve öğrenciler katıldı.

Asrak, açılışta, Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi’nin birçok çocuğu yüzme sporu ile buluşturduğunu söyledi.

Projenin tüm Türkiye’de uygulandığını anlatan Asrak, “Kastamonu’da da geçen yıl 9 bin 300 öğrencimiz proje kapsamında havuzdaki etkinliklerimize katıldılar. Bu yıl havuza ilk defa gelen öğrencilerimizin duygu ve düşüncelerini gerek görsel, gerek şiirsel, gerek de kompozisyon olarak ifade ettiler. Bugün burada da havuza gelip öğrencilerin duygu ve düşüncelerinin yer aldığı kompozisyon, şiir ve resim sergisini açıyoruz. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimizi kutluyoruz.” dedi.

Resim, şiir ve kompozisyondan oluşan 200 eserin yer aldığı sergi 19 Haziran Pazartesi gününe kadar açık kalacak.

AA

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.